besana noć crnogorskog reprezentativca u kadisu

Osmajić odstranjen iz prvog tima: Španski mediji pišu da je pijan učestvovao u dvije tuče i da je dobio flašu o glavu

Doskorašnji igrač Sutjeske Milutin Osmajić dugo će pamtiti izlazak u noćni klub u Kadisu u utorak veče

29392 pregleda 106 reakcija 27 komentar(a)
Milutin Osmajić u dresu Kadisa, Foto: As
Milutin Osmajić u dresu Kadisa, Foto: As

Crnogorski reprezentativac Milutin Osmajić odstranjen je iz prvog tima Kadisa i do daljnjeg će trenirati sa B timom.

Povod za ovu odluku stručnog štaba tima iz Andaluzije je pravi "karambol" koji se dogodio u noći između utorka na srijedu u jednom noćnom klubu u Kadisu, a u kojem je nekadašnji igrač Sutjeske, kako piše veliki broj španskih medija, imao glavnu ulogu.

"Diario de Cadis" navodi da je 22-godišnji napadač, koji je imao minutažu u obje oktobarske utakmice reprezentacije Crne Gore protiv Gibraltara i Norveške, izvukao deblji kraj iz noćnog provoda, zaradivši udarac flašom o glavu, tako što je učestvovao u dvije tuče.

Prva tuča se dogodila unutar diskoteke Paseo Maritimo, gdje je Osmajić i zaradio udarac flašom.

Nakon što su redari izbacili crnogorskog fudbalera - u vidno pijanom stanju, kako piše "Diario de Cadis", Osmajić je na ulici učestvovao u drugoj tuči, a koja je bila povod za dolazak policije.

Policajci su Osmajiću zatražili ličnu dokumentaciju, nakon čega je pušten kući. Španski mediji ne pišu o tome da li je prošao sa nekom povredom.

Isti list piše da su fudbaleri Kadrisa u srijedu imali slobodan dan, ali da to nije opravdanje za Osmajića i ovakvu vrstu noćnog "provoda".

Fudbaler se u utorak vratio iz Osla, gdje je sa reprezentacijom Crne Gore igrao drugo poluvrijeme u porazu od Norveške.

Osmajić je ljetos u slobodnom transferu prešao iz Sutjeske u Kadis - crnogorski mediji brujali su tada o spektakularnom transferu iz Telekom 1. Crnogorske fudbalske lige pravo u špansku La Ligu.

Osmajić je opravdao povjerenje u pripremnom periodu, kada je postigao nekoliko golova, a i u prvenstvu ima zapaženu minutažu - ukupno je do sada odigrao šest utakmica, sakupivši 162 minuta u jednoj od najjačih liga na Starom kontinentu.

Pitanje je, međutim, kakav će mu nakon ovog ekcesa biti status kod trenera Alvara Karvere.

Osmajić definitivno neće biti u konkurenciji za duel sa Espanjolom u ponedjeljak.

I prošlog mjeseca su fudbaleri Kadisa uhvaćeni u noćnom provodu - njih sedmorica, nakon meča protiv Rajo Valjekana, ali među njima tada nije bilo Osmajića.

Preporučujemo za Vas