Budućnost u Baru, Nedović: Očekivanja su najveća

Mornar - Budućnost, nedjelja 18 sati

5704 pregleda 4 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti sa dvije pobjede dočekali su pauzu u prvenstvu, pozitivan niz, prvi ove sezone, žele da produže u nedjelju u Baru protiv Mornara (18 časova) i da uđu u top 4 društvo.

„Na elanu tih pobjeda smo radili kvalitetno tokom pauze. Nismo bili kompletni kako bismo usavršili neke stvari i došli do automatizma u igri, ali najbitnija stvar je da smo zdravi i gotovo kompletni pred Bar. Očekivanja su najveća“, poručio je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović.

Budućnost je na posljednja dva meča postigla šest golova.

„Mislim da smo otklonili problem realizacije i da u posljednje vrijeme dajemo dosta golova, a to svakako želimo da zadržimo. Međutim, isto tako bitno je da imamo čvrstinu u defanzivnom dijelu kao na posljednjoj utakmici i da iz toga pravimo veći broj prilika“, rekao je Nedović.

Budućnost je prvu utakmicu u domaćem prvenstvu odigrala upravo protiv Mornara - u okviru 2. kola pod Goricom je bilo 1:1.

„Očekujem dobar Mornar, jer je to ekipa koja ima brzinu u ofanzivi, igra sa dosta transformacija, a poznavajući protivničkog trenera znam da su čvrsti i odgovorni, ali i da igraju sa mnogo kontakta. Spremni smo da odbranimo dobre stvari rivala i da napadnemo slabe tačke, koje imaju kao i svaki tim“, rekao je Nedović, koji vjeruje da će i u Baru imati podršku navijača.

„Pojavili su se u velikom broju na posljednje dvije utakmice, a svi smo vidjeli kakvi su i igra u rezultati bili. Znače nam mnogo, jer Budućnost sa i bez navijača nije ista. To je povezano, oni nam daju veći elan i motiv, svi se prijatnije osjećamo“, rekao je Nedović.

Mornar, iako je u prethodna dva kola osvojio samo bod, ima dva boda više od Budućnosti.

Bonus video: