Oglasio se Luiz Felipe: Nisam želio da uvrijedim bilo koga, Tuku Korea je jedan od mojih najboljih prijatelja

Defanzivac Lacija objasnio zašto je skočio na leđa napadaču Intera i svom dugogodišnjem saigraču, Hoakinu Korei

6576 pregleda 0 komentar(a)
Luiz Felipe u zagrljaju sa Patrikom nakon meča sa Interom, Foto: twitter.com/OfficialSSLazio
Luiz Felipe u zagrljaju sa Patrikom nakon meča sa Interom, Foto: twitter.com/OfficialSSLazio

Nestvarna scena viđena je nakon derbija 8. kola Serije A, između Lacija i Intera, kada je defanzivac Lacija Luiz Felipe skočio na leđa napadaču Intera i svom dugogodišnjem saigraču, Hoakinu Korei.

Brazilski štoper je zbog toga dobio crveni karton i završio u suzama, a sada je na Instagramu dao svoju verziju događaja i poručio da nije htio nikoga da uvrijedi, već samo da se našali sa svojim velikim prijateljom.

„Želim da razjasnim šta se desilo. Prije svega, imam veliki respekt prema Interu, kao i prema svakom drugom klubu. Svi smo mi profesionalci, koji radimo za svoje ciljeve i nikada ne nipodaštavamo druge profesionalce. Na kraju utakmice sam skočio na Tukuova ramena, jer je on jedan od najboljih prijatelja koje mi je fudbal donio. Članovi naših porodica su prijatelji i uvijek smo bili jako bliski. Najviše sam želio da ga zagrlim i našalim se sa njim oko ishoda, koliko to naše prijateljstvo dozvoljava, ali sam bio previše emotivan. Možda to nije bilo najbolje mjesto i vrijeme. Izvinjavam se svakome ko se osjetio uvrijeđenim i da razjasnim da nisam pokušao, ni na kakav način, da uvrijedim bilo koga. To je bio nevin čin, od nekog ko ima veliko poštovanje prema Tukuu. Volim te, čovječe”, napisao je Felipe i tagovao Koreu, uz zajedničku fotografiju.

Bonus video: