Van Dajk: Salah je odličan fudbaler, ali mi imamo sjajan tim

"Imamo grupu momaka koji daju sve jedni za druge, zato smo svi srećni kada neko zablista. Svako radi svoj dio posla i ima svoje odgovornosti“, rekao je Van Dajk

2970 pregleda 2 komentar(a)
Firmino i Salah, Foto: Reuters
Firmino i Salah, Foto: Reuters

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop prethodnog vikenda je kazao da je fudbaler tog kluba, Mohamed Salah jedan od najboljih igrača na svijetu.

Salah je u subotu protiv Votforda u 8. kolu Premijer lige postigao gol u pobjedi (5:0), a upisao je i asistenciju kod pogotka Sadija Manea.

A štoper "redsa", Virdžil van Dajk saglasan je sa menadžerom, ali ističe i ostale fudbalere u ekipi.

„On je fantastičan igrač, ali mi imamo odličan tim. Mane je dao 100. gol u Premijer ligi, o tome bi trebalo više da se govori, jer ni to nije baš normalno. Firmino je upisao het-trik. Imamo grupu momaka koji daju sve jedni za druge, zato smo svi srećni kada neko zablista. Svako radi svoj dio posla i ima svoje odgovornosti“, rekao je Van Dajk.

Liverpul u Ligi šampiona sjutra gostuje madridskom Ateltiku.

"Rezultati su pozitivni u posljednje vrijeme, tome smo se svi nadali. Ipak, ako se pogledaju same utakmice, još moramo mnogo da napredujemo. Isto važi i za sudar s Atletikom, moramo da budemo najbolji što možemo. Uživamo u ovom trenutku, ali ga ne uzimamo zdravo za gotovo“, rekao je Van Dajk.

Bonus video: