Gvardiola: Želimo pobjedu protiv Briža

Fudbaleri Mančester sitija igraju u utorak od 18.45 u Belgiji protiv Briža, utakmicu trećeg kola Grupe A u Ligi šampiona

8507 pregleda 1 komentar(a)
Gvardiola, Foto: Reuters
Gvardiola, Foto: Reuters

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je cilj njegove ekipe pobjeda u Brižu u predstojećoj utakmici Lige šampiona, kako bi ostala u trci za plasman u nokaut fazu tog elitnog takmičenja.

Fudbaleri Mančester sitija igraju u utorak od 18.45 u Belgiji protiv Briža, utakmicu trećeg kola Grupe A u Ligi šampiona.

"Oni su vrhunska ekipa. Vidjeli smo koliko su fizički spremni. Oni tačno znaju šta moraju da rade. Agresivan tim sa mnogo kvalitetnih napadača. Idemo tamo četiri utakmice prije kraja, borimo se za preostalih 12 bodova kako bismo se plasirali u osminu finala. Sjutra ćemo pokušati da pobijedimo, to je cilj", rekao je Gvardiola, prenio je Skaj.

U toj grupi Pari Sen Žermen je prvi sa četiri boda, koliko ima i drugoplasirani Briž, Siti ima bod manje, a poslednjeplasirani Lajpcig je bez bodova.

"Imaćemo plan. Mentalitet će biti isti. Nadamo se da ćemo kontrolisati utakmicu i ostvariti dobar rezultat", dodao je trener engleskog šampiona.

Gvardiola će na raspolaganju imati Edersona i Gabrijela Žezusa, koji su doputovali direktno u Belgiju poslije utakmice brazilske reprezentacije prošlog četvrtka.

Oni su došli u Belgiju kako bi izbjegli obavezni karantin po dolasku u Veliku Britaniju iz Južne Amerike.

"Večeras ćemo im se priključiti u hotelu, a sjutra će se oni pripremati sa ekipom, možda će igrati, a možda neće. Sa njima smo četiri, pet godina i ne trebaju im posebne stvari kako bi se vratili u ekipu. Razgovaraćemo, vidjećemo kako se osjećaju, prilično sam siguran da su dobro. Trenirali su sa našim trenerima dan ili dva", naveo je Gvardiola.

Bonus video: