Miloš Raičković, fudbaler koji ne postiže "obične" golove: Sve dođe u trenutku

Vezista Budućnosti i u Baru je u nedjelju pokazao i kakav udarac i kakav osjećaj ima - još jednom je pogodio gol protivnika skoro sa centra

10472 pregleda 13 komentar(a)
Slavlje nakon gola u Baru, Foto: Telekom 1. CFL/FSCG
Slavlje nakon gola u Baru, Foto: Telekom 1. CFL/FSCG

Miloš Raičković je fudbaler koji ne postiže "obične" golove.

Vezista Budućnosti i u Baru je u nedjelju pokazao i kakav udarac i kakav osjećaj ima - još jednom je pogodio gol protivnika skoro sa centra.

Prijem, pogled krajičkom oka i - dodir klase za 0:1 protiv Mornara.

“Čim sam uputio udarac, znao sam da će da bude gol”, kazao je 27-godišnjak za sajt Budućnosti.

To više i nije slučajnost, već uža specijalnost - pamte se njegovi dalekometni pogodici i protiv Koma, Sutjeske, Petrovca, Jezera...

“Dođe ta ideja kada se namjesti situacija u trenutku i ne libim se da pokušam. Srećan što sam uspio i ovoga puta”.

“Svaki od tih golova lijep i poseban na svoj način i što je bitni, svaki je bio značajan za ekipu u tom trenutku. Kao najdraži mogu da izdvojim protiv Sutjeske u derbiju, a kao tehnički najljepši upravo lob protiv Mornara”.

Pogodak u derbiju protiv Mornara je bio njegov peti u tekućpj sezoni, a čak četiri je postigao van 16 metara. U prošlom šampionatu je postigao ukupno šest.

“Ne opterećujem se golovima, ali sam naravno izuzetno zadovoljan individualnim učinkom. Igram najefikasniju sezonu u karijeri i želim da nastavim u tom ritmu”, poručio je Raičković.

Budućnost je u Baru ubjedljivo slavila 3:0 i vezala treću pobjedu, za proboj na tabeli...

“Poslije svega, najbitnija je pobjeda tima i to što je došla na teškom terenu za nastavak pobjedničke serije. Mislim da smo uhvatili ritam, igramo sve bolje i efikasnije i što je najbitnije sačuvali smo našu mrežu u prethodne dvije utakmice”.

Bonus video: