Murinju objašnjeno da mora da prodaje da bi mogao da kupuje

Direktori sa "Old traforda" žele da kontrolišu troškove, nakon što je posljednji finansijski izvještaj pokazao da su plate fudbalera porasle 13,5 odsto i da na godišnjem nivou iznose 263,5 miliona funti
0 komentar(a)
murinjo, Foto: Reuters
murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.11.2017. 16:27h

Priče da će Žoze Murinjo na kraju sezone napustiti Mančester junajted sve su jače i dolaze sa svih strana.

Tabloid "San" je danas javio da postoje pregovori između Murinja i Pari sen Žermena, a BBC je objavio priču da će čelnici kluba obavijestiti trenera da u januaru neće moći da dovede pojačanja, ukoliko se prethodno ne odrekne nekih igrača.

Direktori sa "Old traforda" žele da kontrolišu troškove, nakon što je posljednji finansijski izvještaj pokazao da su plate fudbalera porasle 13,5 odsto i da na godišnjem nivou iznose 263,5 miliona funti.

Murinjo je, podsjeća BBC, na dovođenje šestorice igrača u dva ljetnja prelazna roka potrošio 285 miliona funti.

Za to vrijeme, klub je napustilo njih 16, ali je nešto veći novac zarađen samo prodajom Memfisa Depaja i Morgana Šnajderlina (38 miliona funti).

Klub su bez obeštećenja napustili Vejn Runi i Bastijan Švajnštajger, ali su njih dvojica imala visoke plate.

Kako navodi BBC, Luk Šo je blizu odlaska, jer ove sezone nije odigrao nijedan meč u prvoj postavi, a neizvjesna je budućnost i Maruana Felainija, kome na ljeto ističe ugovor.

Mančester junajted je u posljednjem kolu Premijer lige izgubio od Čelsija i ima osam bodova manje od gradskog rivala Sitija.

Bonus video: