Solskjer: Ako neko pomisli da kritikuje Ronalda, neka pogleda ovu utakmicu

Junajted nakon preokreta savladao Atalantu u 3. kolu Lige šampiona

6808 pregleda 1 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su sinoć Atalantu 3:2 u 3. kolu Lige šampiona i upisali drugu pobjedu u ovom takmičenju.

Kao i u prethodnom kolu protiv Viljareala, tako je i sinoć protiv italijanskog tima Junajted do pobjede došao nakon preokreta. "Đavoli" su na poluvremenu gubili 2:0, ali su golovima Rašforda, Megvajera i Ronalda režirali još jedan povratak.

Ronaldo je i protiv Viljareala i protiv Atalante postigao gol za preokret. Portuglac je na svakom ovosezonskom meču u Ligi šampiona bio strijelac, što je prvi put nakon 2007. godine da je u dresu Junajteda strijelac na tri uzastopna meča.

„Ako neko nekad pomisli da kritikuje Ronalda, neka samo pogleda ovu utakmicu. Vidjeće koliko se trudio sve vrijeme. Svuda ga je bilo. Važni su i golovi Harija i Markusa", rekao je nakon meča menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer.

Junajted je sinoć treći put u istoriji nadoknadio dva gola minusa u Ligi šampiona i na kraju slavio. A gol, koji je postigao Markus Rašford je 300. u svim takmičenjima od dolaska Solskjera, koji je 2018. naslijedio Žozea Murinja.

Ronaldo je postigao gol za pobjedu, ali je najbolji na terenu bio Bruno Fernandeš. Portugalac je imao dvije asistencije, a kreirao je osam šansi saigračima, što je klupski rekord Junajteda u Ligi šampiona.

Naredni meč Atalante i Mančestera je 2. novembra u Bergamu.

Bonus video: