Marić: Niko nije ni sanjao šest bodova poslije tri meča

Mislim da su zaslužili pobjedu. Pokazali smo mnogo želje, zalaganja, truda, dali sve što imamo", rekao je selektor ženske selekcije

4161 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Fscg.me
Foto: Fscg.me

Selektor ženske fudbalske reprezentacije Mirko Marić nije krio zadovoljstvo nakon druge pobjede naše selekcije u kvalifikacijama za Mundijal.

Crna Gora je savladala Azerbejdžan (2:0) golovima Slađane Bulatović i Anđele Tošković.

"Mislim da su zaslužili pobjedu. Pokazali smo mnogo želje, zalaganja, truda, dali sve što imamo. U prvom poluvremenu smo bili dobri, onda smo u drugom stali. Izdržali smo pritisak rivala i drugim golom "zaključali" utakmicu", rekao je Marić za RTCG i nastavio:

"Imali dvije šanse Nađe Stanović kod 1:0, ranije smo mogli da riješimo utakmicu. Niko nije ni sanjao da ćemo imati šest bodova nakon tri kola. Sada da se oporavimo do Danske".

Duel sa favoritom Danskom je u utorak, takođe u Podgorici.

"Danska je druga dimenzija, ali da se najprije odmorimo i damo maksimum. Bio sam na jednom seminaru, gdje sam saznao da Danska ima 72 hiljade registrovanih igračica", istakao je Marić.

Slađana Bulatović, koja nastupa za Rajo Valjekano, još jednom je potvrila da je lider ekipe.

"Fenomenalan je osjećaj - stigla je druga pobjeda, još jedna istorijska. Vjerujem da smo ovaj trijumf i zaslužili. Hvala publici koja nam je pomogla. Danska? To je jedna od najboljih ekipa svijeta, nemamo neka posebna očekivanja. Ali, moramo da priđemo tom meču kao ovom", kazala je Slađana Bulatović.

Bonus video: