Nedović nije "osvetnik": Moramo da damo sve za novu pobjedu

Budućnost bi od sjutra mogla da bude makar najbliži pratilac, a to će se dogoditi ako u derbiju 12. runde pobijedi Iskru pod Goricom (17 sati)

5833 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Budućnost je bila u velikoj krizi, pri dnu tabele, ali je serijom od tri pobjede stigla do mjesta u Top 4, sa, doduše, velikim zaostatkom za Sutjeskom (11 bodova).

Lider je umakao, Nikšićani kontrolišu trku, aktuelnom šampionu ostaje da nastavi niz i da vjeruje da će najveći rival početi i da gubi.

U svakom slučaju, Budućnost bi od sjutra mogla da bude makar najbliži pratilac, a to će se dogoditi ako u derbiju 12. runde pobijedi Iskru pod Goricom (17 sati).

Danilovgrađani u Podgoricu dolaze sa pozicije broj dva i sa dva boda prednosti u odnosu na domaćina.

„Radimo u dobroj atmosferi, nakon tri pobjede, ali smo svjesni da nam dolazi kvalitetna ekipa koja nije slučajno na drugom mjestu, ispred nas na tabeli. Međutim, igramo na svom terenu, želimo da potvrdimo da se nalazimo u dobroj formi i moramo da damo sve od sebe za novi trijumf“, poručio je trener Aleksandar Nedović za klupski sajt.

On je na klupi Budućnosti debitovao upravo protiv Iskre, svog bivšeg kluba- na stadionu Braća Velašević je bilo 2:1 za domaćina nakon preokreta. Nedović ne razmišlja o „osveti“.

„Jednostavno nisam takav tip. Ne zbog toga što sam radio u Iskri tri i po godine i što sam doživio sve te lijepe trenutke, nego jednostavno svaka utakmica je priča za sebe“.

„Taj meč i sjutrašnji nemaju ništa zajedničko. Jedan od razloga je broj igrača sa kojim smo nastupili na toj utakmici - i sa tim sastavom smo došli do prednosti, imali bod u džepu i izgubili u posljednjem minutu iz jedanaesterca - drugi je što sam upoznao ekipu i već duži period radim sa njom i znam i protivničku ekipu, a treći je taj koji bih opet apostrofirao - nalazimo se u dobroj formi“.

Bonus video: