Grof pokerom zaustavljen u svom Rostovu

Rostov je ovom pobjedom upravo Arsenalu prepustio 13. mjesto, prvo koje vodi u baraž za opstanak. Oba kluba imaju po tri pobjede i remija, te šest poraza, ali tim sa kojim je Božović 2014. osvojio Kup Rusije ima bolju gol-razliku.

2876 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Arsenal Tula
Foto: Arsenal Tula

Prošle sedmice je Miodrag Božović bio u centru pažnje zbog senzacionalne pobjede nad Zenitom (2:1), sada je osjetio i drugu stranu trenerskog posla.

Arsenal iz Tule je poražen 4:0 na gostovanju klubu za koji se najviše, od svih sedam koje je u Rusiji vodio, najviše može reći da je Grofov - Rostov.

Tim iz grada na Donu je meč praktično riješio od 27. do 29. minuta, kada su pogađali Japanac Kento Hašimoto i Gambijac Ali Sou.

I u 2. poluvremenu su domaćima bila dovoljna dva minuta za dva gola, jer je u 62. pogodio bivši ruski reprezentativac Dimitrij Poloz, a u 64. Denis Terentjev.

Rostov je ovom pobjedom upravo Arsenalu prepustio 13. mjesto, prvo koje vodi u baraž za opstanak. Oba kluba imaju po tri pobjede i remija, te šest poraza, ali tim sa kojim je Grof 2014. osvojio Kup Rusije ima bolju gol-razliku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: