Ćolito Simeone koban za Lacio, majstorija Vlahovića kao odgovor na zvižduke

Argentinski napadač postigao sva četiri gola za Veronu

6788 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Lacio je prošlog vikenda bio u euforiji poslije pobjede nad Interom, ali onda je u samo tri dana pokazao da je kontinuitet bio i ostao najveći problem.

Rimljani su prvo u četvrtak u Ligi Evrope remizirali sa Marsejom, a danas su glatko poraženi u Veroni - bilo je 4:1 za tim koji je dolaskom na klupu preporodio Igor Tudor.

Blistao je Đovani Simeone, sin Dijega Simeonea, koji je ostavio trag u nebesko-plavom dresu krajem prošlog i početkom ovog vijeka.

Popularni Ćolito, međutim, nije imao milosti prema klubu koji voli njegov otac - bio je strijelac sva četiri gola na "Bentegodiju".

Argentinski napadač je tresao mrežu u 30, 36, 62. i 92. minutu, nadu Laciju (za koji je Adam Marušić igrao cijeli meč) kratko je bio vratio Ćiro Imobile kada je početkom drugog poluvremena smanjio na 2:1...

A u Firenci je atmosfera bila naelektrisana.

Dušan Vlahović, koji odbija da produži ugovor, dobio je zvižduke od navijača, ali na terenu je pokazao da je kalibar za veći klub od Fiorentine.

Srpski napadač je iz slobodnog udarca stavio tačku na trijumf u duelu sa Kaljarijem - 3:0.

Kristijano Biragi je donio prednost "violi" iz penala (Vlahović mu je prepustio da šutira), a na 2:0 je povisio Niko Gonsales.

Povezani članci

24. Oktobar 2021.

Udineze u 94. minutu stigao do boda protiv Atalante

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: