Omladinska reprezentacija izgubila od BiH i čeka rasplet ostalih mečeva

Duel u Mostaru riješen je u 15. minutu kada je Maja Jelčić zatresla mrežu Svetlane Miličić

4101 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG
Ažurirano: 25.10.2021. 18:44h

Ženska omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Bosne i Hercegovine 1:0 u preliminarnoj rundi kvalifikacija za šampionat Evrope.

Crna Gora je propustila priliku da eventualnom pobjedom obezbijedi plasman u 2. rundu kvalifikacija, ali šanse za prolaz i dalje postoje. Da bi se naša selekcija plasirala u narednu rundu neophodno je da Grčka u sjutrašnjem duelu grupe 2 savlada Bugarsku sa bar tri gola razlike i da Sjeverna Makedonija ne pobijedi Kipar sa četiri razlike.

Današnji duel u Mostaru riješen je u 15. minutu kada je Maja Jelčić zatresla mrežu Svetlane Miličić.

"Loše smo ušli u utakmicu, bio je primjetan strah, kao i preveliki respekt prema protivniku. To nam se osvetilo i vidjelo se to u našoj igri. Sporo smo se kretali, sporo otvarali napade, loše se pomjerali. Međutim, u drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, neke stvari odradili odlično, ali su nas i poremetile neke izmjene zbog povreda. Imali smo dobrih situacija, međutim, domaći tim je sve to uspio da odbrani i osvoji prvo mjesto u grupi. Sada čekamo rezultate u ostalim grupama, kako bismo vidjeli da li ćemo se plasirati u elitnu rundu, kazao je Ivan Tatar, koji je vodio selekciju na ovom turniru.

Crna Gora je bila ofanzivnija u 2. poluvremenu, a najbolju šansu za izjednačenje propustila je Sara Simonović u 90. minutu, kada je Josipa Radoš kranjim naporom zaustavila njen udarac sa dvadesetak metara.

Crna Gora je ranije savladala Estoniju 2:0 i Jermeniju 4:0.

Bonus video: