Solskjer ostaje, uprkos svemu: Skaj tvrdi da nema naznaka da će biti smijenjen

Junajted je u nedjelju poražen na svom terenu od Liverpula sa 5:0, a na posljednja četiri meča u Premijer ligi osvojio je samo bod. Solskjer za skoro tri godine na klupi nije osvojio trofej

6127 pregleda 0 komentar(a)
Rodžers se spominje kao mogući nasljednik Solskjera, Foto: Reuters
Rodžers se spominje kao mogući nasljednik Solskjera, Foto: Reuters

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer trebalo bi da ostane na klupi giganta sa Old traforda, uprkos ubjedljivom porazu od Liverpula u nedjelju, objavio je danas Skaj sports.

Prema navodima Skaja, u klubu nema naznaka da je Solskjerova pozicija ugrožena, uprkos slabim rezultatima, nakon što je klub u posljednja četiri meča u Premijer ligi osvojio samo bod.

Junajted je u nedjelju poražen na svom terenu od Liverpula sa 5:0, u meču 9. kola Premijer lige, i sada zauzima sedmo mjesto sa 14 bodova.

U narednom kolu Junajted gostuje Totenhemu, dok u 11. kolu Premijer lige dočekuju gradskog rivala, ekipu Mančester sitija.

Za skoro tri godine, koliko sjedi na klupi kluba u kojem se proslavio kao igrač, Solskjer nije osvojio trofej.

Prethodno su u ponedjeljak italijanski mediji prenijeli da je Junajted zainteresovan da umjesto Norvežanina na klupu dovede bivšeg trenera Juventusa, Čelsija i Intera Antonija Kontea.

Prema Skaju, do zvaničnog razgovora između Junajteda i Kontea nije došlo.

Spominje se i ime Zinedina Zidana, koji je, navodno, javio da nije zainteresovan, a u kombinaciji su i trener Lestera Brendon Rodžers i trener Ajaksa Erik ten Hag.

Mančester Junajted naredni meč igra 30. oktobra protiv Totenhema.

Bonus video: