Gvardiola: Vest Hem je bio bolji, vratićemo im sljedeće sezone

"Fantastičan su tim sa fantastičnim menadžerom. To smo i znali. Igrali smo svoju igru, nijesam vidio statistiku, ali mislim da smo bili dobri"

3483 pregleda 3 komentar(a)
Gvardiola, Foto: Reuters
Gvardiola, Foto: Reuters

Fudbaleri Mančester sitija sinoć su prvi put od 2016. godine izgubili utakmicu u Liga kupu - nakon izvođenja penala bolji je bio Vest Hem.

Siti je ovo takmičenje osvajao 2018, 2019, 202. i 2021. godine, ali i pored poraza menadžer, Pep Gvardiola nije bio razočaran.

„Zaustavljena je fantastična serija, ali završena je na dobar način. Igrali smo veoma dobro i stvarali šanse protiv tima koji se duboko branio. Bili su bolji na penale, čestitam im. Vratićemo se sljedeće godine“, rekao je Gvardiola po završetku meča.

Španski stručnjak je iznio niz pohvala na račun rivala.

„Ne samo ove sezone, već i prethodne su mnogo napredovali. Prošle sezone smo kod kuće odigrali jednu od najtežih utakmica baš sa Vest Hemom, bili su bolji. Ide im dobro u Premijer ligi, kao i u Ligi Evrope. Fantastičan su tim sa fantastičnim menadžerom. To smo i znali. Igrali smo svoju igru, nijesam vidio statistiku, ali mislim da smo bili dobri. Nekada se to dešava“, zaključio je Gvardiola.

Bonus video: