Camaj izbacio MTK iz Kupa: Odigrao sam najbolji meč u karijeri

Kišvarda eliminisala slavni klub iz Budimpešte, Camaj igrač utakmice

6041 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Kišvarda
Foto: Kišvarda

Slavni MTK iz Budimpešte je deklasiran u 1/16 finala Kupa Mađarske, a eliminisao ga je crnogorski internacionalac, nekadašnji mladi reprezentativac Driton Camaj.

Njegova Kišvarda je juče savladala MTK 4:1, bivši fudbaler Iskre, Dečića, Budućnosti..., bio je junak - postigao je dva gola i dva puta asistirao.

Sve to za 56 minuta provedenih na terenu, jer je kod rezultata 4:0 napustio igru. Milan Mijatović, čuvar mreže MTK i crnogorske selekcije, proveo je meč na klupi...

"Pobjeda je veoma bitna i za klub i mene lično. Mislim da sam odigrao najbolju utakmicu u karijeri i trebala mi je jedna ovakva zbog samopouzdanja, vjerovatno je i stigla u pravom trenutku. Treba samo da nastavim u ovom ritmu", rekao je za "Vijesti" 24-godišnji Camaj.

Kišvarda blista u prvenstvu. Nakon 10 kola je lider, ima bod više i utakmicu više od Ferencvaroša i Puškaš akademije.

Camajev tim je pobjeđivao i Ferencvaroš i MTK u gostima, pokazao da ima kvalitet da se bori za plasman na evropsku scenu.

"Pred start prvenstva su ambicije bile da se opstane u ligi, ali su porasle kako sezona odmiče. Pobjeda na startu protiv Ferencvaroša, prva u istoriji u gostima protiv te ekipe, dala nam je krila i krenulo je sve kako treba. Nadam se da ćemo biti konkurentni za Evropu, a nešto više nije realno, jer je Ferencvaroš klasa iznad svih", istakao je Camaj, koji je u Mađarskoj od ljeta prošle godine.

Bonus video: