Andrea Pirlo rekao zbogom: Zauvijek na istoj strani

Bivši as Milana i Juventusa, kao i reprezentacije Italije od fudbala se oprostio u Njujorku, a nakon što je rekao "zbogom" zahvalio se svima koji su mu pomogli da postane fudbalska legenda
64 pregleda 1 komentar(a)
Andrea Pirlo, Foto: Reuters
Andrea Pirlo, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.11.2017. 15:20h

Jedan od najboljih veznih igrača modernog fudbalskog doba Andrea Pirlo odigrao je sinoć posljednju utakmicu u karijeri.

Bivši as Milana i Juventusa, kao i reprezentacije Italije od fudbala se oprostio u Njujorku, a nakon što je rekao "zbogom" zahvalio se svima koji su mu pomogli da postane fudbalska legenda.

"Moje vrijeme u Njujorku je otkucalo i mislim da je trenutak da kažem nekoliko riječi. Želim svima da se zahvalim na velikoj podršci koju sam dobijao i dobijam u tom sjajnom gradu. Zahvalan sam čitavom stručnom štabu i saigračima. Njujork je moja poslednja stanica i ovo nije samo oproštaj od tog grada već i od fudbala.

Želim da se zahvalim mojoj porodici i mojoj djeci za svu ljubav koju su mi pružili.

Hvala i svim timovima za koje sam imao čast da igram, svim saigračima uz koje sam uživao i svim navijačima širom svijeta koji me vole i poštuju.

Uvijek ćemo biti na istoj strani. Zauvijek ste u mom srcu", napisao je Pirlo.

Pirlo (38) je bio šest puta prvak Italije sa Milanom i Juventusom, dva puta je u dresu Milana osvajao Ligu šampiona, dok je sa nacionalnim timom Italije bio prvak svijeta 2006.