Sutjeska protiv Rudara: Cilj je isti - pobjeda i tri boda

Meč u Nikšiću igra se u nedjelju od 14 časova

2197 pregleda 0 komentar(a)
Novica Eraković, Foto: Savo Prelević
Novica Eraković, Foto: Savo Prelević

Fudbaleri Sutjeske u 13. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige sjutra (14 h) dočekuju ekipu Rudara.

Lider se ne zaustavlja - trećina šampionata je iza nas, a Sutjeska je još bez poraza. Tim Milije Savovića slavio je i u srijedu na gostovanju Bokelju u Kupu (2:1), pa je meč protiv ekipe iz Pljevalja prilika za nastavak serije.

"Očekivanja su, kao i uvijek, najveća. Interes je da ostvarimo novu pobjedu. Ekipa Rudara zaslužuje poštovanje, ali mi gledamo samo nas. Gledamo način kako ćemo da funkcionišemo u tom dijelu individualne i grupne taktike. Naša ideja je da što više vremena provedemo na protivničkoj polovini, da dominiramo u posjedu i iz tog posjeda stvorimo šanse i ugrozimo gol protivnika. Želimo da poboljšamo realizaciju i nadam se da ćemo to ostvariti", kazao je pomoćni trener Sutjeske, Dejan Jelenić.

Meč protiv Rudara zbog kartona propušta Vladimir Jovović, a u konkurenciji neće biti Balše Dubljevića i Marka Bojovića.

"Očekujem da se dodatno homogenizujemo, da poslije malog opuštanja protiv Bokelja u Kupu pokažemo karakter, zrelost i nastavimo sa dobrim igrama", poručio je Jelenić.

Rudar je bez pobjede na tri vezane utakmice u šampionatu, ali je u srijedu u Kupu bio bolji od tivatskog Arsenala (3:0) i nagovijestio izlazak iz krize.

"Rudar dolazi sa željom i motivom, ali sigurno neće imati veći motiv od nas. Želimo da nastavimo dobar niz", kazao je fudbaler Sutjeske, Novica Eraković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: