Omladinci napadaju elitnu rundu, Drašković saopštio spisak

U19 reprezentacija Crne Gore izvukla je grupu u kojoj može da se bori za jedno od dva vodeća mjesta

3424 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Omladinska reprezentacija Crne Gore sprema se za turnir preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od 10. do 16. novembra u Bugarskoj i napad na elitnu rundu.

Izabranici Slobodana Draškovića izvukli su grupu u kojoj mogu da se bore za jedno od dva vodeća mjesta, a rivali su osim domaćina Bugarske još i Republika Irske i Bosna i Hercegovina.

Pripreme za turnir počinju danas u Podgorici, a Drašković odlučio je da na pripreme pozove 24 igrača.

Golmani: Nikola Ivezić (Podgorica), Alan Spahić (Mec, Francuska), Ivan Zlajić (OFK Titograd).

Odbrana: Bojan Adžić (Čukarički, Srbija), Ognjen Đinović (Zeta), Nikola Vukotić (Iskra), Nemanja Božović, Ljubomir Pejović (Podgorica), Damjan Dakić (Budućnost), Mihailo Vojvodić (Petrovac), Balša Vukotić (Bokelj), Anes Muratović (Slaven Belupo, Hrvatska).

Vezni red: Andrej Bajović, Dušan Vuković (Podgorica), Jovan Dašić, Aleksa Ćetković, Viktor Đukanović, Lazar Mijović, Damjan Mugoša (Budućnost), Filip Radojičić (Sankt Galen, Švajcarska), Ognjen Bakić (Olimpija Ljubljana, Slovenija), Eldin Rastoder (Mec, Francuska).

Napad: Matija Krivokapić (Podgorica), Mitar Globarević (Bokelj).

,,Sokoli“ će u Podgorici trenirati do 7. novembra, kada putuju za bugarsku Albenu. Na turniru će, osim sa domaćinom, igrati i sa Bosnom i Hercegovinom i Republikom Irskom.

Bonus video: