Evrogol Došljaka: Zeti presudili njeni bivši igrači

Filip Kukuličić doveo Iskru u vođstvo sa igračem manje, Boris Došljak u nadoknadi sjajnim golom sa 30 metara pogodio za 1:2
90 pregleda 1 komentar(a)
Budućnost - Iskra, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Iskra, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.11.2017. 20:38h

Iskra je doputovala na Trešnjicu bez glavnog trenera (Jovan Stanković je podnio ostavku), na četiri prethodna meča nije postigla gol - i slavila je kada se to najmanje očekivalo.

Zeti su presudili njeni bivši fudbaleri - Filip Kukuličić je u 22. minutu zakucao loptu pod prečku nakon centaršuta Pejovića i dodavanja Hadžanovića, da bi u trećem minutu sudijske nadoknade, kod rezultata 1:1, Boris Došljak sa skoro 30 metara pogodio same rašlje domaćeg gola za veliko slavlje Danilovgrađana.

"Uz sve uvažavanje Zete, koju volim kao klub, došli smo ovdje da pobijedimo, tako sam i pripramao ekipu", kazao je pomoćni trener Iskre Srđan Nikić, takođe bivši igrač Zete.

Pobjeda Iskre je „neobična”, jer su gosti počeli meč crvenim kartonom - Karaklajić je isključen već u 4. minutu, jer je bez lopte udario Markovića.

Ni igrač manje nije spriječio Danilovgrađane da povedu, ali je Zeta izjednačila u finišu prvog poluvremena - centaršut Markovića i sjajna reakcija defanzivca Vujačića za 1:1.

Brojčane snage su ponovo bile izjednačene u 52. minutu, kada je Marković dobio drugi žuti karton. Iskra se u igri „10 na 10” odvažila u finišu i preko Došljaka došla do sva tri boda.

ZETA - ISKRA 1:2

Golubovci - Stadion: „Trešnjica”. Gledalaca: 400. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Strijelci: Vujačić u 40. minutu za Zetu, Kukuličić u 22. i Došljak u 90+1. minutu za Iskru. Žuti kartoni: Marković (Zeta), Došljak (Iskra). Crveni kartoni: Marković (Zeta) u 52. i Karaklajić (Iskra) u 4. minutu.

Zeta: Đurović, Aligrudić, Vujačić, Rogošić, Marković, Adžović (78. Goranović), Milojko, Vukčević (78. Božović), Ljuljđuraj, Stevanović (67. P. Pešukić), N. Krstović.

Iskra: Blažić, Došljak, Drinčić, Lakić, Pejović, Krstović, Hajrović (56. Banda), Bulajić (75. Gazivoda), Hadžanović, Karaklajić, Kukuličić (87. Burzanović).

Bonus video: