Mijušković samo jedan dan bio trener Rudara, Radanović i Sekulić vode tim

Pljevljake je prošle sedmice napustio trener Zoran Govedarica, ali još nije raskinuo ugovor - ko zna, možda se i vrati

7408 pregleda 1 komentar(a)
Čekaju trenera: Fudbaleri Rudara, Foto: Telekom 1. CFL/FSCG
Čekaju trenera: Fudbaleri Rudara, Foto: Telekom 1. CFL/FSCG

Đuro Mijušković juče je preuzeo dužnost trenera Rudara, održao prvi trening i sastanak sa timom, a danas je već otišao, piše PV portal.

"Tačno je da je Mijušković otišao. Rekao mi je da mora da ide zbog porodičnih razloga, a pošto nije još uvijek potpisao ugovor sa nama nije bilo potrebe za nekom daljom procedurom. Odmah je otišao, a mi smo odlučili da do kraja jesenjeg dijela sezone treninge ekipe vodi tandem Nikola Sekulić i Miloš Radanović", kazao je za PV portal sportski direktor Rudara Željko Tomašević.

Pljevljake je prošle sedmice napustio trener Zoran Govedarica, zbog inostranog angažmana, ali ni ta priča još nije definitivno završena - nekadašnji trener Grblja, Budućnosti i OFK Titograda, naime, još nije raskinuo ugovor sa Pljevljacima.

"Pratimo situaciju šta će biti za Govedaricom", dodao je Tomašević.

Radanović je bivši golman Ruada, a Sekulić nekadašnji vezista.

"Nema tu mnogo priče, meni i mom kumu Nikoli Sekuliću Rudar je druga kuća, mi smo odrasli u Rudaru, sazreli kao ljudi i kao igrači, osvojili sve što se može osvojiti u Crnoj Gori. Šta god da bude mi smo tu. Rudar nam je puno dao i sada je vrijeme da se odužimo klubu. Znamo šta nas čeka, već treću godinu smo na klupi kao pomoćnici, poznajemo igrače, znamo koliko ko može, a do kraja jeseni očekujemo podršku navijača i svih u klubu", kazao je Miloš Radanović.

Bonus video: