Velesila nije prošla: Pogledajte foto-galeriju iz prelijepe novembarske fudbalske noći

Kada se mislilo da Holanđani imaju lagodan put ka Mundijalu u Kataru, kada su ih samo minuti dijelili od slavlja, "iznikli" su mladići u crnogorskom timu, Ilija Vukotić i Nikola Vujnović

23004 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Fudbalska velesila nije trijumfalno prošla kroz Podgoricu!

Kada se mislilo da Holanđani imaju lagodan put ka Mundijalu u Kataru, kada su ih samo minuti dijelili od slavlja, "iznikli" su mladići u crnogorskom timu, Ilija Vukotić i Nikola Vujnović.

Žestoko oslabljena, ali i žestoko odvažna Crna Gora, ugrabila je veliki rezultat tek na kraju kvalifikacija - nažalost, kada su sve šanse za plasman na SP izgubljene, ali bi ovaj meč mogao da bude dobar zalog za buduće akcije, nešto iz čega treba crpiti i optimizam i strategiju.

Kako je, uostalom, sve to izgledalo pogledajte kroz fotografije našeg foto-reportera Sava Prelevića.

Crna Gora u utorak veče protiv Turske završava kvalifikacije za Mundijal - biće to prilika da se zaustavi još jedna respektabilna selekcija, kojoj takođe "gori pod nogama" u borbi za visok plasman.

Crna Gora je, nažalost tek na kraju kvalifikacija, ali ne i prekasno, gledano barem iz šireg ugla, pokazala da i dalje "postoji" na fudbalskoj mapi Evrope.

Bonus video: