Portugalski mediji u šoku - mizerno, svjetska sramota, potpuna pomrčina...

Na naslovnoj stranici „A bole” je samo jedna riječ - „Mizerno”. „O žogo” je napisao „Potpuna pomrčina”, a „Rekord” je na naslovnoj strani iskoristio igru riječi sa „Vergonha mundial”, što može da se prevede kao svjetska sramota, ali i kao mundijalska sramota

10922 pregleda 20 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Portugal je imao Mundijal nadohvat ruke - poveo je u 2. minutu utakmice u kojoj mu je bio dovoljan i bod, igrao pred svojim navijačima, u timu zvijezde Mančester junajteda, Mančester sitija, Liverpula, Pari Sen Žermena, Rome, Lila, Atletiko Madrida..., ali nije imao srce kao Srbija.

„Orlovi” su napadali tokom čitave utakmice, za šta je stigla nagrada u 90. minutu golom Aleksandra Mitrovića za pobjedu (2:1) i plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Portugalski mediji su šokirani i kritikuju igru i taktiku selektora Fernanda Santoša, koji je naciji donio titulu prvaka Evrope 2016. godine.

Na naslovnoj stranici „A bole” je samo jedna riječ - „Mizerno”.

„O žogo” je napisao „Potpuna pomrčina”, a „Rekord” je na naslovnoj strani iskoristio igru riječi sa „Vergonha mundial”, što može da se prevede kao svjetska sramota, ali i kao mundijalska sramota.

Bonus video: