"Nema ni izlazaka, ni kafa, mame nećemo gledati dok reprezentaciju ne vratimo na pravi put"

Navijači su jako ljuti, nakon meča sa Ukrajinom bilo je dosta tenzija, jer su nezadovoljni odnosom igrača prema državnom dresu

4698 pregleda 2 komentar(a)
Navijači BiH, Foto: Reuters
Navijači BiH, Foto: Reuters

Veliko je razočaranje u Bosni i Hercegovini nakon lošeg kvalifikacionog ciklusa za Mundijal, koji je završen porazom od Ukrajine 2:0 u Zenici.

Prethodno je pobjedu iz Zenice odnijela i Finska 3:1.

Bosanci su u smjeni generacija, prolazi polako vrijeme asova kakvi su Džeko i Pjanić, koji je čak bio suspendovan sa posljednjeg meča, poslije noćnog provoda, uz alkohol i cigarete.

Navijači su jako ljuti, nakon meča sa Ukrajinom bilo je dosta tenzija, jer su nezadovoljni odnosom igrača prema državnom dresu.

Uslijedio je razgovor sa jednim od najuskusnijih - golmanom Ibrahimom Šehićem.

"Ja ne mogu ići u sobu kod svakog igrača i šamarati ih udarati i tjerati da budu svjesni kako igramo najvažniju utakmicu za reprezentaciju. Moraju to napraviti sami", rekao je golman reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Šehić je, međutim, obećao:

"Napravićemo pravilnik i ko god napravi jedan pogrešan korak, dovešćemo ga pred vas, pa ćemo ga zajedno kazniti. Nema više izlazaka, nema više ni kafa, mame svoje nećemo gledati dok god ne vratimo reprezentaciju na pravi put i to vam mi obećavamo. Ove mlade momke morate podržati", rekao je Šehić.

Na kraju su igrači zajedno s navijačima zapjevali...

Bonus video: