Jovetić se oporavio od korone i vratio u Berlin na vrijeme za gradski derbi

Kako su danas javili njemački mediji, nakon negativnih rezultata, a s obzirom i da je primio obje doze vakcine, njemu je dozvoljen ulazak u Njemačku

3178 pregleda 12 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Stevan Jovetić, Foto: Reuters

Stevan Jovetić se vratio u Berlin i trebalo bi da bude u kombinaciji za subotnji gradski derbi sa Unionom u Bundesligi, nakon što je imao negativne testove na koronavirus.

Jovetiću je prije sedam dana bio pozitivan na testovima u Podgorici, bio je u izolaciji, a propustio je mečeve reprezentacije Crne Gore protiv Holandije i Turske.

Kako su danas javili njemački mediji, nakon negativnih rezultata, a s obzirom i da je primio obje doze vakcine, njemu je dozvoljen ulazak u Njemačku.

On bi sjutra trebalo da obavi kardiovaskularne preglede, koji su obavezni nakon preležanog virusa, te da se nađe među kandidatima za duel sa Unionom, iako je bez treninga sedam dana.

"On je profesionalac, ne sumnjam da je poštovao pravila tokom izolacije. Vidjećemo kada se obave pregledi, a on će sam da odluči da li će igrati i kako - od početka ili kao zamjena, ili neće uopšte igrati. Odluka će biti njegova, a svakako da bi naš napad sa njim bio jači i bolji", kazao je trener Pal Dardai.

Jovetić je dao gol u posljednjem meču pred pauzu, sjajan pogodak protiv Bajera iz Leverkuzena (1:1).

Bonus video: