Oleov oproštajni intervju: Svi znaju da sam dao sve za ovaj klub, neću govoriti više na tu temu

"Hvala i upravi što mi je dala priliku, hvala igračima što su me podržavali. Navijači su bili sjajni takođe"

8932 pregleda 0 komentar(a)
Solskjer, Foto: Reuters
Solskjer, Foto: Reuters

Sada već bivši menadžer Mančester junajteda, Ole Gunar Solskjer u intervjuu za klupski sajt oprostio se od fudbalera i navijača tog kluba.

Solskjer je dobio otkaz nakon jučerašnjeg poraza (4:1) od Votforda u 12. kolu Premijer lige.

"Znate koliko mi klub znači i šta sam htio da postignem ovdje. Za klub, za navijače, za stručni štab, za cijelu ekipu. Hio sam da napravimo iskorak i borimo se za titulu u Premijer ligi, htio sam da osvajamo titule. Novinari će me pitati da dajem intervjue, ali ja to neću raditi. Svi znaju da sam dao sve za ovaj klub i neću govoriti više na tu temu. Ovaj klub mi mnogo znači, htio sam da dam sve za njega, ali nijesam uspio, pa je vrijeme da odem", rekao je Solskjer u oproštajnom intervjuu za klupski sajt.

Mančester je trenutno na osmom mjestu Premijer lige sa 17 bodova, dok je u grupi F Lige šampiona na prvom mjesto sa šansama da se plasira u osminu finala

„Veoma sam ponosan na sve, ostvario sam san. Sve sam uradio, uživao sam od prvog do posljednjeg minuta, sve mi je bilo sjajno. Hvala i upravi što mi je dala priliku, hvala igračima što su me podržavali. Navijači su bili sjajni takođe. Potencijal ekipe je tu. Svi volimo ovaj klub i svi bismo željeli da vidimo da budu još bolji. Moramo da ostanemo na tom putu. Dolaziću, gledaću utakmice. Ja sam navijač Junajteda i želim igračima sve najbolje. Postoji dosta dobrih igrača tamo, dobrih ljudi. Znam da će preći preko ovoga i nastaviti dalje" zaključio je Solskjer.

Bonus video: