Jonas Hofman i Lars Štindl obilježili vikend u Bundesligi

U pobjedi Menhengladbaha nad Grojter Firtom (4:0) Hofman je postigao dva gola, dok je Štindl imao tri asistencije

987 pregleda 0 komentar(a)
Navijači Union Berlina na utakmici sa Hertom, Foto: Reuters
Navijači Union Berlina na utakmici sa Hertom, Foto: Reuters

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha Jonas Hofman i Lars Štindl obilježili su prethodno kolo Bundeslige.

U pobjedi Menhengladbaha nad Grojter Firtom (4:0) Hofman je postigao dva gola, dok je Štindl imao tri asistencije. Sajt Sofascore je Hofmana ocijenio devetkom, a Štindla 8,4.

Dobar meč odigrao je i štoper Hofenhajma, Florijan Grilič. On je bio jedan od najboljih na terenu u pobjedi 2:0 nad Lajpcigom, pa ga je Sofascore ocijenio sa 8,6.

Tim kola BUndesliga
foto: Sofascore

Identičnu ocjenu kao Grilič dobio je desni bek Union Berlina, Kristofer Trimel. On je postigao drugi gol na meču u pobjedi (2:0) nad gradskim rivalom, Hertom. Njemu je kod gola asistirao lijevi bek, Niko Giselman, koji se takođe nalazi u idealnom timu 12. runde Bundeslige sa ocjenom 8,4.

U idealnom timu 12. kola njemačkog šampionata su još golman Leverkuzena, Lukas Hradecki (8,3), štoper Augburga, Džefri Gauveleuv (7,7), zadnji vezni Hofenhajma Diadije Samaseku (postigao gol protiv Lajpciga) i njegov klupski kolega i takođe strijelac proteklog vikenda, Munas Dabur (7,7).

Tu su još Marko Rojs (7,8), koji je postigao gol u pobjedi "milionera" protiv Štutgarta i napadač Frajburga, Lukas Heler.

Bonus video: