Remi Uden predvodi idealni tim 14. kola Lige 1

Uden je postigao dva gola za Bordo, uz asistenciju na gostovanju Mecu, pa ga je Sofascore ocijenio sa 9,1

3628 pregleda 0 komentar(a)
Remi Uden (lijevo), Foto: Reuters
Remi Uden (lijevo), Foto: Reuters

PSŽ je sa igračem manje savladao Nant u 14. kolu Lige 1, utakmica Liona i Marseja je prekinuta, a vikend u Francuskoj je obilježio igrač Bordoa, Remi Uden.

Žirondinci su u 14. kolu remizirali (3:3) na gostovanju Mecu, a Uden je postigao dva gola uz asistenciju, pa ga je sajt Sofascore ocijenio sa 9,1.

Uden predvodi idealni tim Lige 1, a nakon njega najbolje ocijenjeni igrač je vezista Bresta, Romen Fevr - 8,8. On je u pobjedi svog tima nad Lansom (4:0) postigao gol, a imao je asistenciju.

Tim kola, Tim kola Liga 1
foto: Sofascore

Na trećem mjestu je fudbaler Meca, Opa Nguete, koji je postigao dva gola protiv Bordoa pa je ocijenjen sa 8,4.

Fudbaleri Rena, Martin Terijer i Lovro Majer postigli su po pogodak u pobjedi (2:0) nad Monpeljeom. Sofascore je Terijera ocijenio sa 8,3, a Majera sa 7,9.

U idelanom timu je jedan fudbaler PSŽ-a - Kilijan Mbape. On je postigao gol, a asistirao je Lionelu Mesiju kod trećeg pogotka "svetaca" u pobjedi (3:1) nad Nantom pa je ocijenjen sa 8,3.

U idealnom timu 14. runde francuske Lige 1 su još golman Bresta, Mark Bizo (8), lijevi bek Sent Etjena, Migel Trauko (7,8), koji je postigao jedini gol u pobjedi protiv Troe i njegov timski kolega sa desnog boka, Ivan Mejkon (8,1).

Tu su još štoper Lila Tijago Đalo (8,1), kao i štoper Bresta Brendan Šardone (8,2).

Bonus video: