SBbet daje najveće kvote na Ligu Šampiona!

Nastavlja se najelitnije evropsko takmičenje

21907 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

Utakmicama 5.kola u grupama A,B,C i D nastavlja se najelitnije evropsko fudbalsko takmičenje.

sbbt
foto: SBBet

BESIKTAS – AJAX ( SRIJEDA 18:45H )

Turski tim, poslednji je na tabeli u grupi C. Iako u Turskoj ligi ekipa Bešiktaša pruža dobre partije, u Ligi Šampiona se ovaj tim nije proslavio. Sve 4 utakmice u grupi su završili sa porazom.

Sa druge strane, lider grupe C, Ajaks čini se da drži konce u rukama kako u Ligi Šampiona tako i u domaćem prvenstvu. 4 utakmice, 4 pobjede i 12 bodova i više su nego dovoljne da Ajaks bude favorit u predstojećem meču. Sa Tadićem i Halerom u napadu, ovaj tim ne bi trebao imati problema protiv Bešiktaša kojeg su već jednom savladali sa 2:0.

Sve osim pobjede Kopljanika bilo bi pravo iznenađenje, a najbolju kvotu na gosta pronašli smo u SBbet kladionici.

SBbet
foto: SBbet

ATLETIKO MADRID – MILAN ( SRIJEDA 21:00H)

Dva poslednja tima iz grupe B sastaju se večeras u Madridu.

Milan nije na očekivanom nivou igre za Ligu Šampiona, ali je u najjačoj ligi Italije u vrhu tabele sa jednakim brojem bodova kao i lider Napoli. Jaka grupa B u Ligi Šampiona uticala je na to da Milan, za sada, ima samo 1 bod koji je prenio iz neriješene utakmice sa Portom.

Atletiko Madrid ima jednu pobjedu u grupi koju je upisao upravo protiv večerašnjeg protivnika na strani, a večeras se očekuje isti uspjeh kao i 28. septembra. Madriđani igraju sjajno u La Ligi, a sa Simeoneom na čelu tima, Atletiko ima dobre šanse da osvoji nove bodove.

Najbolja kvota za pobjedu Madriđana nalazi se u SBbet-u.

SBbet
foto: SBbet

MANCHESTER CITY – PSG ( SRIJEDA 21:00H )

Parižani gostuju sjajnom Sitiju koji sa klupe vodi Pep Guardiola.

Prvom francuskom ligom dominira PSŽ sa ubjedljivih 37 bodova. Mnogo zvučnih imena i sjajnih fubalera ovaj klub je okupio, a da li će moći da ponove trijumf iz prethodne utakmice sa Atletikom - vidjećemo večeras.

Englezi imaju želju da se revanširaju za poraz na Parku prinčeva. Siti je postigao 15 golova u četiri utakmice grupne faze LŠ. Tri boda nisu lak zadatak, ali su veoma mogući s obzirom na formu Gvardiolinog tima.

Večeras gledamo uzbudljivu trku za vrh tabele, a da na prvom mjestu ostane Mančester Siti pronašli smo najbolju kvotu u Sbbet kladionici.

A za večerašnje mečeve Lige Šampiona kako javljaju iz ove kladionice SVIMA DUPLIRAJU PRVU UPLATU DEPOZITA!

Kako bi bili u toku sa svim njihovim promocijama, zapratite ih na promo.sbbet.me kao i na društvenim mrežama.