Omladinci izgubili od Mađarske

Novi duel crnogorskih i mađarskih omladinaca na programu je u četvrtak.

1630 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Mlađa omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Telkiju, u prijateljskom meču, od Mađarske 1:0.

Odlučujući pogodak postigao je Tamaš Vid Tot u 22. minutu.

Priliku da izujednači imao je Danilo Dragićević u 87. minutu, ali je njegov šut iz slobodnog udarca završio pored stative.

U trećem minutu sudijske nadoknade crnogorski fudbaleri tražili su jedanaesterac, nakon igranja rukom mađarskog defanzivca.

Novi duel crnogorskih i mađarskih omladinaca na programu je u četvrtak.

"Igrali smo protiv veoma jake ekipe. Mađarska je u prvom poluvremenu više tražila igru, bila bolja u pasu, jača u duelu i agresivnija, a i mi smo pogriješili kod gola. U nastavku smo napravili ravnotežu na terenu, ali nijesmo u nekoliko situacija reagovali kako treba, mislim da smo bili i sebični. Ne mogu da zamjerim mojim igračima, dali smo sve od sebe i smatram da je trenutno razlika između Mađarske i nas baš taj jedan gol", kazao je selektor selektor Radovan Kavaja.

Za Crnu Goru su igrali Ivo Marović, Nihad Balić (od 61. Nikola Braletić), Balša Medenica (od 74. Danilo Dragićević), Luka Živković (od 74. Damjan Kovačević), Đorđe Pešukić, Vedad Turusković (od 46. Matija Bojović), Dragoljub Radoman (od 61. Petar Aničić), Medo Juković (od 46. Balša Radusinović), Bojan Pavićević, Nemanja Carević (od 74. Vasilije Šapurić), Balša Barović (od 61. Tomo Šoć).

Bonus video: