Ćavijev problem je što niko ne može da postigne gol

Katalonci su sinoć imali meč-loptu za osminu finala, napadali protiv Benfike i na kraju mogli čak da budu i kažnjeni, ali je Haris Seferović promašio zicer u 93. minutu

4556 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Tek su dvije utakmice iza Ćavija na klupi Barselone, a španski mediji već svode utiske.

I sve se uglavnom svodi na isti komentar - da je „blaugrana” za 180 i kusur minuta fudbala na „Kamp nouu” dala samo jedan gol, i to iz penala protiv Espanjola.

Katalonci su sinoć imali meč-loptu za osminu finala, napadali protiv Benfike i na kraju mogli čak da budu i kažnjeni, ali je Haris Seferović promašio zicer u 93. minutu.

Zbog toga sada u Minhenu moraju da savladaju Bajern, jer bi u suprotnom Benfika mogla da ih ostavi bez osmine finala Lige šampionom ako u Lisabonu savlada otpisani Dinamo Kijev.

Santi Nolja, direktor „Mundo deportiva”, u komentaru piše da je Barsa dominirala, bila moćniji tim, ali da je samo tri puta šutnula u gol.

„Kada su rekli zbogom Mesiju i Grizmanu, 60 golova je nestalo. Pozitivan i uzbuđujući pečat Ćavija, koji je popravio stav igrača, označava početak nove faze, ali golovi i dalje fale”, napisao je Nolja, koji je ocijenio da su najbolji na terenu bili Ronald Arauho, Niko, Gavi i Usman Dembele.

Za razliku od „Munda”, „El Ćiringito” smatra da se ništa nije promijenilo. Đosep Pedrerol je na sebi svojstven način prokomentarisao igre Barse, rekao da posjed ne znači ništa kada se postigne samo gol na dva meča, i to iz penala, i da sve podsjeća na Kumanovu eru.

Na kraju je imao i poruku za Đoana Laportu:

„Dovedi Kavanija”!

Bonus video: