Klop: Dolazak Rangnika je loša vijest za klubove Premijer lige

Trener Liverpula smatra da je dobra vijest da zbog kalendara stalnog igranja u Engleskoj Rangnik neće imati vremena da sprovede sve zamisli

4273 pregleda 1 komentar(a)
Samo kalendar može spriječiti Rangnika da vrati Mančester junajted u vrh, Foto: AP
Samo kalendar može spriječiti Rangnika da vrati Mančester junajted u vrh, Foto: AP

Trener Liverpula Jirgen Klop smatra da će preuzimanje klupe Mančester junajteda od strane njegovog zemljaka iz Njemačke, Ralfa Rangnika, donijeti glavobolje ostalim premijerligašima.

Rangnik je mjesto šefa za sport i razvoj moskovske Lokomotive prepustio prvom saradniku Larsu Kornetki, nakon što je dobio poziv da do kraja sezone vodi "đavole", koji su otpustili Ole Gunara Solskjera.

“Nažalost, dobar trener dolazi u Englesku, u Mančester junajted! On je stvarno iskusan trener i izgradio je dva kluba od nule - Hofenhajm i Lajpcig. Junajted će biti organizovana ekipa, to da odmah bude jasno. To baš i nije dobra vijest za ostale klubove u Premijer ligi", naglasio je Klop za "Skaj sports njus".

Ipak, Klop smatra da će se Rangnik suočiti sa problemom kalendara u najjačoj ligi u Engleskoj.

"Ralf će brzo shvatiti da u toku sezone neće imati vremena da na pravi način uigra ekipu. To ne može nijedan trener na svijetu, stalno se igra a to sve komplikuje. On je odlična osoba i vrhunski trener i ako uspije u tome što je zacrtao, onda u redu, dobrodošao u Englesku", rekao je Klop.

Bonus video: