Black Friday i subotom!

Pripremite se za duplo bolji ,,Black Friday.’’

28950 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

Kako je ovaj ,,šoping praznik’’ dobio ime, nije sasvim jasno, ali postoje određene teorije. Najvjerovatnija je ta da su američki poslodavci dali ime ovom, sada već svjetskom, trendu. Naime, oni su crvenom bojom pisali dugovanja, a crnom prihode pa je tako crna boja postala sinonim za uspijeh u poslovnom svijetu.

Osim što ćete ovogodišnji ,,Crni petak’’ iskoristiti za kupovinu poklona najdražima i pripremu za novogodišnje praznike, spremite se da uživate u DUPLO BOLJIM mogućnostima i poklonima u SBbet sportskoj kladionici!

Kako javljaju iz kompanije koja je prva dovela sportsko klađenje na našim prostorima, ,,Black friday’’ ove godine traje I SUBOTOM!

Sa potpuno novom aplikacijom i redizajniranim sajtom postali su duplo bolji, pa samim tim i ISPLATA SADA IZNOSI 50.000 EURA dok su BONUSI na sportsko klađenje porasli na 600%!

DUPLO BOLJI BONUSI, DUPLO BOLJA ISPLATA, DUPLO VIŠE IGARA, DUPLO VIŠE ZABAVE!

Zvuči odlično?! Onda kroz samo par klikova preuzmi aplikaciju i podigni klađenje na DUPLO BOLJI nivo!

Ukoliko još nemate nalog na našem sajtu, registrujte se brzo i lako na OVOM mjestu.

Aplikacija u kojoj mogu uživati i Android kao i IOS korisnici vam pruža mogućnosti konfiguracije igara po vašoj želji, Cash Out-a, Skeniranje tiketa, Notifikacije, a tu je opcija Brzog tiketa!

Za sve igrače koji prvi put uplate depozit putem sajta ili aplikacije. SBbet kladionica je spremila BONUS DOBRODOŠLICE DO 50 EURA na prvu uplatu depozita!

Kako bi ponedeljak bio manje strašan, tu je jedinstveni HAPPY MONDAY BONUS gdje svi igrači imaju mogućnost da dobiju 5 eura na svoj nalog tog dana.

A tu su i dalje: prikaz cjelokupne ponude najboljih kvota, Klađenje na mečeve uživo, Najveći izbor Online Kazino Igara kao i vaše omiljene igre brojeva Lucky 6 i još mnogo toga!

SBbet – Tvoj Siguran Fiks!