Rangnik predstavljen: Uzbuđen sam zbog dolaska u Mančester junajted

"Tim je pun talenta. Svi moji napori biće usmjereni na to da pomognem ovim igračima da ispune svoj potencijal i individualno, ali još važnije, kao tim", rekao je 63-godišnji Njemac

2118 pregleda 0 komentar(a)
Foto: AP
Foto: AP

Sada je ozvaničeno ono što je najavljeno prije nekoliko dana - Ralf Rangnik će do kraja sezone biti menadžer Mančester junajteda, a onda još dvije godine savjetnik.

Njemački stručnjak, koji se proslavio u Šalkeu, a pogotovo u Hofenhajmu i Lajpcigu, gdje je izgradio sjajan sistem, nije krio oduševljenje zbog dolaska na "Old traford".

"Uzbuđen sam što sam se pridružio Mančester junajtedu i fokusiran da učinim ovu sezonu uspješnom za klub. Tim je pun talenta. Svi moji napori biće usmjereni na to da pomognem ovim igračima da ispune svoj potencijal i individualno, ali još važnije, kao tim", rekao je 63-godišnji Njemac.

Rangnik će na klupi naslijediti Majkla Kerika, koji je bio prelazno rješenje nakon rastanka sa Ole-Gunarom Solskjerom i na dva gostovanja upisao pobjedu nad Viljarealom i remi sa Čelsijem.

Engleski mediji pišu da će Kerik, kao i ostatak Solskjerovog stručnog štaba, ostati da rade sa Rangnikom, a da će on imati pravo da dovede nekog svog.

Bonus video: