Jezero je veliki dužnik, Ražnatović: Tri boda se očekuju od Budućnosti

Telekom Prva crnogorska fudbalska liga nastavlja se sjutra utakmicama 17. kola - Budućnost gostuje Jezeru

3723 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Fudbaleri Budućnosti sjutra (13 h) u Bijelom Polju gostuju Jezeru u 17. kolu Telekom Prve crnogorske lige.

Do kraja polusezone ostala su tri kola, a Jezero je veliki dužnik ekipi Aleksandra Nedovića. Tim iz Plava savladao je aktuelne šampione 1:0 u 8. kolu pod Goricom, ali je revanš uslijedio u utakmici Kupa, koju je Budućnost pobijedila 3:1.

“Praktično nemamo odmora, napor je veliki, ali kako nama, tako i ostalima. Protiv Jezera želimo da osvojimo tri boda, na kraju krajeva to se očekuje od Budućnosti”, poručio je fudbaler Budućnosti, Andrija Ražnatović u razgovoru za klupski sajt.

Budućnost će i na ovom meču biti oslabljena - Vasilije Terzić, Šaleta Kordić, Momčilo Raspopović, Igor Ivanović, Miloš Dragojević, Igor Ćuković i Bogdan Milić su povrijeđeni, dok Vladan Adžić odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona.

“Od početka sezone imamo problema sa povredama i kartonima, navikli smo na to. Koga nema, bez njega se mora i može. Svaka utakmica je meč za sebe, novo dokazivanje, posebno za nas mlađe, dok su stariji tu da nam pomognu”. poručio je Ražnatović.

Mladi reprezentativac je bio strijelac u nedjeljnom derbiju protiv Sutjeske. Postigao je treći pogodak na meču za podgoričke "plave".

“Derbi je bio teška i zahtjevna utakmica sa puno borbe i trke. Nismo otvorili meč kako smo planirali i željeli. Međutim, vratili smo se do poluvremena, a sigurno da ostaje žal što nismo iskoristili neke zicere na 2:2. Mogli smo možda da dobijemo meč i da se približimo rivalu na tabeli”.

Atmosfera je bila sjajna.

“Navijači su napravili vrhunsku atmosferu, navijali su i kad smo gubili, vatromet je oduševio sve… Napravili su atmosferu kakva se viđa širom Evrope u ozbiljnijim ligama, doprinijeli tome da se osjećamo kao pravi igrači. I najvažnije od svega, pomogli su nam da odigramo dobro jer imamo par igrača povrijeđenih već duži vremenski period”, jasan je Ražnatović.

Mladi reprezentativac se prošle zime vratio u svoju Budućnost, a debitantski gol za “plave” je postigao baš u derbiju protiv Sutjeske.

“Da sam zamišljao tako prvijenac, ne bi se desio sigurno. Gol u derbiju, još ispod sjevera gdje su Varvari… To je taj trenutak o kome sanja svaki dječak koji počne da se bavi fudbalom u Podgorici. Sigurno da ostaje žal što nije bio za pobjedu, jer bi sve bilo ljepše”, poručio je Andrija Ražnatović.

Bonus video: