Veliki izazov, hvala ljudima iz Sutjeske

"Izazov je veliki, Rudar je uz Budućnost i Sutjesku najveći i najtrofejniji klub u Crnoj Gori", kazao je Petrović

4372 pregleda 4 komentar(a)
Rade Petrović, Foto: FK Rudar
Rade Petrović, Foto: FK Rudar

Rade Petrović imenovan je danas za trenera Rudara.

Nekadašnji crnogorski reprezentativac, kasnije asistent u stručnom štabu Budućnosti, OFK Titograda i mlade reprezentacije Crne Gore, ove sezone je bio pomoćnik Milije Savovića na klupi Sutjeske, a ovo će mu biti prvi samostalni trenerski angažman.

"Izazov je veliki, Rudar je uz Budućnost i Sutjesku najveći i najtrofejniji klub u Crnoj Gori. Ostala su još tri meča do kraja jesenje polusezone, koja se igraju u samo osam dana, nadam se da ćemo rezultatski dobro proći, a onda ide pauza kada ću imati vremena da se još bolje upoznam sa ekipom i da se spremimo za proljeće", kazao je Petrović.

Povezani članci

30. Novembar 2021.

Rade Petrović preuzima Rudar

Rudar, kojeg su ove sezone vodili Zoran Govedarica, pa tandem Miloš Radanović - Nikola Sekulić (Đuro Mijušković u međuvremenu je bio trener samo jedan dan), trenutno je sedmi na tabeli, mjesto iznad opasne zone, a prijeti Podgorica koja ima četiri boda manje.

Petrović se posebno zahvalio ljudima iz Sutjeske.

"Imali smo fantastičnu saradnju, kako sa igračima i stručnim štabom, tako i sa upravom kluba. Želim im sreću u nastavku sezone", zaključio je 39-godišnji Petrović.

Na klupi Rudara debitovaće već sjutra protiv Zete na Trešnjici, a do kraja polusezone čekaju ga mečevi Jezera i Budućnosti, oba u Pljevljima.

Bonus video: