Gradski rivali u trci za Vlahovićev potpis

Vlahović je prvi strijelac Serije A sa 12 golova na 15 utakmica

2927 pregleda 0 komentar(a)
Vlahović, Foto: Reuters
Vlahović, Foto: Reuters

Engleski klubovi Totenhem i Arsenal zainteresovani su za fudbalera Fiorentine, Dušana Vlahovića i pripremaju ponude za januarski prelazni rok.

Srpski fudbaler igra dobro ove sezone, jedan je od najefikasnijih u Evropi, a trenutno je prvi strijelac Serije A sa 12 golova na 15 utakmica.

Kako je prenio Korijere delo Sport, Arsenal je spreman da ponudi 85 miliona eura za 21-godišnjeg srpskog reprezentativca. Takođe, list je naveo da veliku ponudu priprema i Totenhem.

Kako je Skaj Italija nedavno prenio, Vlahović ne želi da pređe u Arsenal.

Za nekadašnjeg fudbalera Partizana zainteresovan je i Juventus, ali torinski klub ne bi mogao da plati transfer, pošto Fiorentina traži izmedju 70 i 80 miliona eura.

Uprava Fiorentine pokušavala je da postigne dogovor sa Vlahovićem o novom ugovoru, a predsjednik kluba Roko Komiso u oktobru je rekao da napadač ne želi da produži saradnju i da će njegov ugovor isteći u junu 2023. godine.

Vlahović je odbio ponudu od četiri miliona eura godišnje.

Kako su prenijeli italijanski mediji, direktor Fiorentine Džo Barone sastao se u utorak u Firenci sa fudbalerovim menadžerom Darkom Ristićem, ali čini se da Vlahović neće produžiti ugovor.

Bonus video: