Olimpija pobjednik turnira prijateljstva u Pljevljima, sjajna opranizacija Breznice

Slovenačke fudbalerke u finalu su, nakon penal serije, savladale Fortunu iz Živinica

2292 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FK Breznica
Foto: FK Breznica

Ljubljanska Olimpija pobjednik je međunarodnog turnira prijateljstva "Pljevlja 2021", koji je sjajno organizovala FK Breznica na čelu sa trenerom i prvim čovjekom kluba Zoranom Vukovićem.

Slovenačke fudbalerke u finalu su, nakon penal serije, savladale Fortunu iz Živinica, dok je treće mjesto pripalo Lokomotivi iz Brčkog.

Turnir Pljevlja
foto: FK Breznica

Na turniru je učestvovalo 11 ekipa iz regiona. Zbog problema sa koronavirusom nijesu mogle da dođu fudbalerke uz Sjeverne Makedonije, ali su najavile učešće naredne godine.

Turnir Pljevlja
foto: FK Breznica

Turnir je otvorio direktor Uprave za sport i mlade, Marko Begović, a tokom otvaranja, između ostalog, obratili su se potpredsjednik opštine Pljevlja, Mervan Avdović, izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti, Emina Salihović.

Iz Breznice ističu žaljenje što niko iz Fudbalskog saveza Crne Gore nije došao na turnir, iako je poziv bio uredno poslat.

"Umjesto da su bili na turniru da se druže i razmenjuju iskustva sa drugima i podrže naš klub, njih to očigledno ne zanima", poručili su iz uprave kluba.

Bonus video: