Ne smiju da izađu iz stana: Fudbaleri prolaze kroz pakao nakon skandaloznog meča u Kolumbiji

Nakon što je utakmica završena, igrači Ljanerosa, oni koji su dozvolili sramotu, počeli su da prolaze kroz pakao, pišu kolumbijski mediji.

4658 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kolumbija - zemlja u kojoj su nekada i ubijalo zbog fudbala - "gori" zbog bruke koju su priredili fudbaleri Ljanerosa i Union Magdalene u posljednjem meču drugoligaškog takmičenja.

Union Magdalena je slavila 2:1 u gostima, golovima u 95. i 96. minutu čime je izborila plasman u prvu ligu, ali su se igrači Ljanerosa bukvalno sklanjali da bi rival postigao gol.

Očigledna namještaljka, oglasili su se sindikat fudbalera, asovi koji igraju u inostranstvu, traže se sankcije, pokrenuta je fudbalska istraga, možda će da reaguje i tužilaštvo...

Nakon što je utakmica završena, igrači Ljanerosa, oni koji su dozvolili sramotu, počeli su da prolaze kroz pakao, pišu kolumbijski mediji.

Među njima je i Kristijan Mina koji uopšte nije nastupio na tom susretu.

"Nisam pozvan u ekipu i nisam mogao da igram meč. Veoma me boli šta se sve desilo. Rođen sam u ovom gradu i nikad nisam očekivao da će se ovo desiti. Nisam bio ni u svlačionici ni pričao sa saigračima. Znam da ima dosta ljudi koji vole naš klub zato želim da se izvinim svima i cijeloj državi", rekao je Mina.

Prijetnje su ozbiljne, Mina kaže da ne izlazi iz stana...

"Ne želim ni da uzmem telefon u ruke zbog uvreda, poruka, napada i prijetnji koje dolaze. Rekli su mi da će me povrijediti ako me vide na ulici. Volio bih da sam igrao kako bih pomogao da se izbjegne sve što se desilo", poručio je Mina koji je morao i da izbriše svoje društvene mreže.

Bonus video: