Đakomo Raspadori obilježio vikend u Seriji A, Čalhanoglu sjajan, Simeone fenomenalan

Sofascore izabrao idealni tim 16. kola Serije A

2421 pregleda 0 komentar(a)
Čalhanoglu, Foto: Reuters
Čalhanoglu, Foto: Reuters

Napadač Sasuola, Đakomo Raspadori je najbolje ocijenjeni igrač 16. kola Serije A.

Sasuolo je u prethodnom kolu remizirao u gostima protiv Specije (2:2), a Raspadori je postigao oba gola, pa ga je Sofascore ocijenio sa 9,1.

U idealnom timu 16. runde su i fudbaleri Intera - Hakan Čalhanoglu (8,6) i Alesandro Bastoni (8,2). Inter je u gostima savladao Romu (3:0), a Čalhanoglu je postigao gol, uz asistenciju, dok je Bastoni meč završio sa jednom asistencijom.

Tu su i fudbaleri Milana - Aleksis Salemakers (8,5), koji je postigao gol u pobjedi nad Salernitanom (2:0) i Fikajo Tomori (7,7).

Idealni tim
foto: Sofascore

Verona je gubila od Venecije 3:0 na poluvremenu, a onda je preokrenula i pobijedila - 4:3. Dva gola za Veronu postigao je ove sezone fenomenalni Đovani Simeone, pa ga je Sofascore ocijenio sa (8,3).

U idealnom timu su još fudbaleri Empolija - Nedim Bajrami (8,8) i Lorenco Toneli (7,8). Empoli je sinoć nakon preokreta savladao Udineze (3:1), a Bajrami je imao gol i asistenciju.

Idealnih 11 čine još fudbaler Juventusa, Paulo Dibala (8,4), igrač Lacija, Matija Zakanji (8,7) i golman Đenove Salvatore Sirigu (8,5).

Bonus video: