Rajola: Halanda mogu da priušte samo odabrani

"Možda ode ovog ljeta, možda onog tamo. Ali, svakako postoje ogromne šanse da promijeni klub na kraju sezone", rekao je čuveni menadžer

3186 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Erlinga Halanda ne može da priušti mnogo evropskih klubova, a njegov menadžer Mino Rajola je poslao signal na četiri strane - "pozvao" je dva kluba iz Premijer lige, po jedan iz La Lige i Bundeslige.

"Bajern, Barselona, Real i Mančester siti su veliki klubovi u koje Haland može da ode. Siti je osvojio pet titula posljednjih godina, daleko više od Junajteda. Kada je Haland dolazio u Borusiju, znali smo da će doći trenutak za odlazak", rekao je Rajola i dodao:

"Da li je taj trenutak došao?

"Možda ovog ljeta, možda onog tamo. Ali, svakako postoje ogromne šanse da promijeni klub na kraju sezone".

"On je neko ko mora da se razvija i da traži nove izazove. Vidjećemo koje su opcije. Klub se mijenja samo ako imaš bolju alternativu. Borusiji ćemo reći naše ideje, ona će nama reći njene", kaže Rajola.

Pričao je i tome kako je počela saradnja sa Halandom.

"Erling je oduvijek bio veliki fan Zlatana Ibrahimovića. Imamo zajedničkog prijatelja koji nas je spojio. Sjeli smo, popili piće, popričali pet minuta i rukovali se. Haland je želio, ja sam želio isto. Prije toga sam ga gledao samo na video snimcima i odmah sam sebi rekao: "ovaj mi treba, lud je", zaključio je Rajola.

Bonus video: