Ramos: Umrijeću za PSŽ protiv Reala

Legendarni defanzivac je nedavno debitovao za „svece”, a sasvim slučajno se baš danas obreo u Madridu, na promociji svoje nove teretane

7206 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Drugi, ponovljeni žrijeb za osminu finala Lige šampiona spojio je Pari Sen Žermen sa Realom, a ne sa Mančester junajteda, Lionela Mesija poslao na „Santjago Bernabeu”, umjesto na obračune sa Kristijanom Ronaldom.

U svom galimatijasu koji je izazvala UEFA nestvarnim propustom pomalo je neprimjetno prošla činjenica da će se „kraljevskom klubu” suprotstaviti njegov dugogodišnji kapiten, Serhio Ramos.

Legendarni defanzivac je nedavno debitovao za „svece”, a sasvim slučajno se baš danas obreo u Madridu, na promociji svoje nove teretane. I otkrio da za njega neće biti sentimentalnosti kada se sudari sa „merengesima”.

„Umrijeću sa PSŽ na utakmici protiv Real Madrida”, rekao je 35-godišnji defanzivac, koji je za 16 sezona u dresu Reala osvojio 22 trofeja, uključujući i četiri u Ligi šampiona.

Ramos je prokomentarisao i izdanja Vinisijusa Žuniora, kao i mogućnost da bude skrajnut ako u Real, kako što se očekuje, dođe Kilijan Mbape.

„Vinisijus je obećavao, ali je već sada postao sadašnjost. Srećan sam zbog njega, razgovarali smo često. Ne znam, ipak, da li bi mogao da igra sa Mbapeom u istom timu, mada niko ne zna šta će se tu desiti. Real igra veoma dobro, odličan je i u defanzivi”.

Bonus video: