Poznati parovi polufinala

Junak Graničara Željko Adžić, ekipe Baćović Nikšić Milan Lalić

7342 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Minifudbal.me
Foto: Minifudbal.me

SB Sabornog hrama - AKMF Stupovi i Graničar - Baćović Nikšić, parovi su polufinala Podgoričke minifudbal lige u malom fudbalu.

Baćović Nikšić je poslije izvođenja penala eliminisao Montefruit. U regularnom dijelu meča Montefruit je slavio sa golom prednosti i nadoknadio minus od jednog gola iz prvog meča. U penal seriji Nikšićani su bili srećniji i spretniji, a junak je bio golman Milan Lalić koji je odbranio dva penala.

Lovćenska vila je savladala AKMF Stupove, ali nedovoljnom razlikom da bi došla makar do penala. Cetinjani su odigrali odlično u meču sa malo šansi, ali su Stupovi zahvaljujući pobjedi od tri gola razlike u prvom meču prošli u polufinale.

Graničar je poslije boljeg izvođenja penala eliminisao Podgoricu 2014. Igrači Graničara su u regularnom dijelu meča slavili istovjetnim rezultatom kao i Podgorica u prvom meču, pa su penali odlučili polufinalistu. Junak u penal seriji je bio Željko Adžić koji je prvo odbranio penal, a zatim postigao pogodak.

SB Sabornog hrama je savladao Grbavce i u revanš meču, prikazavši bolju i konkretniju igru. Viđen je odličan, otvoren meč sa dosta šansi.

Prvi mečevi polufinala planirani za sledeći vikend.

Parovi

SB Sabornog hrama - Stupovi

Graničar - Baćović Nikšić

Rezultati i strijelci revanš mečeva četvrtfinala

Montefruit - Baćović Nikšić 5:4 (3:0) - Aleksandar Krivokapić x3, Elvir Memić, Saša Vukčević - Darko Nikolić x3, Milan Lakčević, Penalima 1:4 AKMF Stupovi - Lovćenska vila Cetinje 0:2 (0:1) - Jovan Kaluđerović, Miloš Pejaković

SB Sabornog hrama - KMF Grbavci 4:2 (0:0) - Nikola Pejović x2, Predrag Brnović, Miloš Miličković - Nemanja Mirotić, Lazar Radinović

Podgorica 2014 - Graničar 1:3 (1:1) - Mirko Klikovac - Uroš Milošević x2, Nebojša Kraljević, penalima 5:4

Bonus video: