Kapiten spreman za bijeg: Napoli ostaje bez najveće zvijezde

"Neću pričati ni sa jednim klubom do kraja godine, ali od 2. januara stvari će se promijeniti", rekao je Insinjeov menadžer Vinćenco Pizakane

2140 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Pregovori Napolija i Lorenca Insinjea oko novog ugovora su mjesecima na čekanju, čak je i prvi čovjek kluba više puta ponovio da fudbaler "traži nešto što ne može da se ispuni".

Insinjeu ugovor ističe na ljeto, od januara ima pravo da pregovara s drugim klubovima.

"Neću pričati ni sa jednim klubom do kraja godine, ali od 2. januara stvari će se promijeniti. Insinje i Napoli su trenutno daleko, mada sve može da se promijeni za 10 minuta", rekao je Insinjeov menadžer Vinćenco Pizakane.

Insinje ne odustaje od svojih uslova...

"Sada sve zavisi od predsjednika. Od nas nije zavisilo nikada. Veliki šampion kakav je Insinje zaslužuje više vremena, ali De Laurentis nije želeo da priča sa mnom i poslao me je direktoru Đuntoliju. Pojedini ljudi iz kluba su me čak pitali: "gdje bi Insinje uopšte mogao da ide?". Kao da nije dobio nijednu ponudu", rekao je Pizakane.

Italijanski mediji navode da je Insinjeu ponuđena godišnja plata od tri i po miliona eura,što je za milion i po manje od onoga što trenutno ima u Napulju.

"Izbjegao bih brojeve i detalje, ali vjerujemo da ponuda nije adekvatna. Problem je u tajmingu i djelovanju", istakao je agent.

Insinjea navodno žele Inter, Milan, Totenhem, ali i Toronto.

Bonus video: