Golčina Rakitića, presuda Okamposa: Atletiko pao u Sevilji (VIDEO)

Sevilja - Atletiko 2:1 u derbiju 18. kola, presudio gol Okamposa u 88. minutu. "Kolćonerosi" se polako opraštaju od titule, Sevilja ostaje jedini pravi pratilac Reala

4368 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Polako ali sigurno Aletiko Madrid se oprašta od titule.

U derbiju 18. kola španske La Lige "kolćonerosi" su poklekli u Sevilji - 2:1 za domaćine, koji su ostali najbliži, i jedini pravi pratioci Reala, sa pet bodova manje na drugom mjestu.

Atletiko, koji je igrao bez povrijeđenog Stefana Savića, je tek peti na tabeli i ima čak 13 bodova manje od gradskog rivala, koji sjutra dočekuje Kadis.

Sevilja je povela u 7. minutu maestralnim golom Ivana Rakitića, ali je već u 33. izjednačio Felipe, nakon kornera Lemara.

Nije bilo mnogo uzbuđenje u drugom poluvremenu, činilo se da meč na "Sančes Pishuanu" putuje ka sigurnom remiju, ali obično takve utakmice donesu dramu u finišu.

Dva minuta prije kraja, nakon kornera sa desne strane, Tomas Dilejni je nestvarno skočio preko jednog igrača Atletika, pogodio je prečku gola Jana Oblaka, lopta se odbila do Okamposa koji je zakucao u mrežu za veliko slavlje u Andaluziji.

Nije bio kraj drame, Žoao Feliks je nevjerovatnim udarcem u petom minutu sudijske nadoknade pogodio prečku Seviljinog gola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: