Budućnost vjeruje u odbranu titule, Đuričković: Nema predaje, minus devet nije nedostižno

"Mislim da je šampionska trka više nego otvorena, jer je liga dosta izjednačena, a tome smo svjedočili i u prvom dijelu sezone", kaže vezista "plavih"

7658 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Fudbaleri Budućnosti ne odustaju od titule - ističe vezista Miomir Đuričković.

"Plavi" na polusezoni imaju devet bodova manje od lidera Sutjeske i treći su na tabeli CFL.

"Mislim da je šampionska trka više nego otvorena, jer je liga dosta izjednačena, a tome smo svjedočili i u prvom dijelu sezone. Minus devet nije razlika koja se ne može prestići za 17 kola. Da smo imali malo više sreće na pojedinim utakmicama, ta razlika bi sigurno bila manja", rekao je Đuričković za sajt Budućnosti.

Trener Aleksandar Nedović je nedavno rekao i da jeste i da nije zadovoljan urađenim.

"Mogli smo bolje da završimo prvi dio sezone, ali kada se vratimo na sve pehove koji su nas pratili, mislim da moramo da budemo zadovoljni. Pojedine utakmice smo igrali u sastavu gdje su većinom bili igrači ispod 21 godine, čak i ispod 18 i gdje sam praktično bio među najstarijima, pa nam je falilo iskustva. Međutim, dobro je to što smo vidjeli da naši mladi momci imaju pravi karakter, a to je zalog za budućnost", istakao je Đuričković.

Đuričković je odigrao 22 utakmice od ljetos.

"Lično sam zadovoljan, mada sam i mogao bolje. Konkretno mislim na zicer koji sam imao kod rezultata 2:2 protiv Sutjeske. Možda bi sada prednost bila manja, ali to je sve fudbal".

Bonus video: