"Kako unaprijediti fudbal u Crnoj Gori"

Na ovo sveobuhvatno pitanje, ali kroz nešto uže cjeline, odgovor će pokušati da daju četiri fudbalska trenera, na sjutrašnjem panelu u nekadašnjem Domu vojske

7608 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Kako unaprijediti fudbal u Crnoj Gori", radni je naslov panela i konferencije za novinare koji će se održati sjutra u podne Muzičkom centru u Podgorici, nekadašnjem Domu vojske.

Na ovo, široko i sveobuhvatno pitanje, ali kroz nešto uže cjeline, odgovor će pokušati da daju fudbalski treneri.

Ivan Brnović, trener sa Uefinom PRO licencom, koji je dugo radio u Kini, a u Crnoj Gori je između ostalih sjedio na klupi Petrovca, govoriće na temu "Regularnost takmičenja, reprezentativni fudbal i Centar za edukaciju fudbalskih trenera".

Gavrilo Petrović Njegoš, trener sa Uefinom A licencom, biće zadužen za temu" "Razvojni program fudbala u Crnoj Gori i klupski fudbal".

Miodrag-Rizo Stanišić, nekadašnji trener Budućnosti, koji se odavno povukao sa trenerske scene, analziraće trenutno stanje fudbala u Crnoj Gori.

I konačno, Predrag Stevović, trener i predsjednik FK Adrije, japansko-crnogorskog kluba sa sjedištem u Podgorici, takođe vlasnik Uefine A licence, govoriće na temu "Depolitizacija fudbala i infrastruktura na svim nivoima".

Bonus video: