Iskra bez trenera - Jovan Stanković podnio ostavku

Klub iz Danilovgrada je u nešto lošijoj seriji rezultata - na posljednja četiri meča nije postigao gol, ali, kako se moglo čuti, to nije razlog odlaska nekadašnjeg fudbalera Majorke i bivšeg jugoslovenskog reprezentativca
383 pregleda 1 komentar(a)
Budućnost - Iskra, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Iskra, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.10.2017. 08:40h

Iskra traži novog trenera, pošto je dosadašnji šef stručnog štaba Jovan Stanković kasno sinoć saopštio čelnicima kluba da "zbog privatnih problema" podnosi ostavku.

Klub iz Danilovgrada je u nešto lošijoj seriji rezultata - na posljednja četiri meča nije postigao gol, ali, kako se moglo čuti, to nije razlog odlaska nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Majorke, Olimpika iz Marseja i Atletiko Madrida, te bivšeg jugoslovenskog reprezentativca.

Čelnici kluba pokušali su Stankovića da odgovore od odlaska, ali on je ostao dosljedan u svojoj odluci, koju je opravdao privatnim razlozima.

Iskra, koja je nakon 13 kola 7. na tabeli Telekom 1. CFL, četvrti je klub ove sezone u eliti koji je ostao bez trenera.

Dejan Vukićević je na klupi Mladosti ustupio mjesto Branku Smiljaniću, Miodrag Vukotić je na klupi Rudara zamijenio Radisava Dragićevića, dok je Duško Vlaisavljević u Kom Eurozox-u preuzeo "palicu" od Veska Steševića.

Ko će naslijediti Stankovića, znaće se narednih dana...

Bonus video: