Rangnik kao Klop: Ozbiljno bih razmislio da li da dovedem nevakcinisanog igrača

„Ako dovedete igrača koji nije vakcinisan, morate da budete svjesni da možete lako da ga izgubite na 10 dana. I to ne jednom, već više puta”, aludirao je Rangnik na činjenicu da igrači koji nisu vakcinisani moraju u karantin i u slučaju kontakta sa zaraženom osobom

6319 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mnogo utakmica u Engleskoj je odgođeno zbog koronavirusa, a među timovima koji nisu imali dovoljno igrača da nastupe je i Mančester junajted.

„Crveni đavoli” su prije nekoliko dana kompletirali redove, pa će igrati večeras (21 čas) protiv Njukasla na „Sent Džejms parku”, a Ralf Rangnik priznaje da bi ozbiljno razmislio da li da dovede nevakcinisanog igrača.

Prvi je takav stav saopštio Jirgen Klop, a i njegov zemljak slično razmišlja.

„O tome bih ozbiljno razmislio. Potpuno shvatam Jirgena, jer ne želite da dovedete igrača, a da onda ne možete da ga koristite. To je problem o kome svaki klub mora ozbiljno da razmisli. Ako dovedete igrača koji nije vakcinisan, morate da budete svjesni da možete lako da ga izgubite na 10 dana. I to ne jednom, već više puta”, aludirao je Rangnik na činjenicu da igrači koji nisu vakcinisani moraju u karantin i u slučaju kontakta sa zaraženom osobom.

Kao jedan od primjera je naveo Džošuu Kimiha, koji nije igrao za Bajern od početka novembra. Prvo zbog kontakta sa zaraženom osobom, a potom i zato što je sam dobio koronu.

„Imate primjer Kimiha, koji je u početku bio vrlo neodlučan, ali mislim da je u međuvremenu shvatio da bi bila dobra da se vakciniše. Zakačio je kovid i još ima malih problema sa plućima. Nadam se da će u novoj godini biti potpuno spreman i da će zaigrati za Bajern”, naglasio je Rangnik.

Bonus video: