Raduloviću novi jednogodišnji ugovor?

Selektor A reprezentacije trebalo bi da dobije povjerenje da vodi nacionalni tim u predstojećoj Ligi nacija

8500 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Selektor A reprezentacije trebalo bi da dobije povjerenje da vodi nacionalni tim u predstojećoj Ligi nacija

Treća sjednica Izvršnočg odbora FSCG održaće se sjutra u podne u Kući fudbala, a ako ne bude iznenađenja, selektor seniorske reprezentacije Miodrag Radulović dobiće novi jednogodišnji ugovor.

To bi značilo da će Radulović predvoditi "sokole" u dva martovska prijateljska duela, kao i u šest mečeva Lige nacija koji su na programu u junu (četiri) i septembru (dva). Crna Gora je napredovala do B Lige nacija, a rivali u grupi su BiH, Finska i Rumunija.

Radulović je već najavio da će, ukoliko ostane selektor, iskoristiti predstojeći ciklus da proširi kadar i uvede neke nove igrače u nacionalni tim kako bi se reprezentacija pripremila za kvalifikacije za EP u Njemačkoj 2024, koje startuje u martu 2023.

S tim u vezi, moguće da će naša selekcija u oktobru i novembru, u terminima rezervisanim za Svjetsko prvenstvo, odigrati još neki prijateljski meč.

Radulović je preuzeo reprezentaciju prije tačno godinu, vodio je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Crna Gora je pod njim zauzela 4. mjesto u grupi, iza favorita Holandije, Turske i Norveške, a ispred Letonije i Gibraltara.

Bonus video: